Saturday, July 24, 2021

Polite Request Exercise / Worksheet 

Hi friends and my dear students! In this post, I have covered Making Polite request Exercise / Worksheet. After reading Polite request Exercise, Please do share with your friends.
Making Polite request Exercise / Worksheet
Making Polite request Exercise / Worksheet

Making Polite request Exercise / Worksheet

1. You want to become an I.A.S officer. You should work day and night sincerely.
Ans : IF you want to become an I.A.S officer, you should work day and night sincerely.

2. You may not attend the class. You don’t want to come again.
Ans : If you don’t want to come again, you may not attend the class.

3. You work hard. You will get good marks.
Ans: If you work hard, you will get good marks.

4. I have done something wrong. I am sorry for it.
Ans: If I have done anything wrong, I am sorry for it.

5. I met you. I did not go mad.
Ans: If I had not met you, I would have gone mad.

6. You may not attend the classes. You don’t want to come again.
Ans: If you don’t want to come, you may not attend the classes.

7. Walk fast or you cannot catch the bus.
Ans: If you walk fast, you can catch the bus.

8. He did not ask me. I did not help him.
Ans: If he had asked me, I would have helped him.


9. Hurry or we will miss the train.
Ans: If we hurry, we will not miss the train.

10. Sarada met her friend and got her name back. She did not become mad.
Ans: If Sarada had not met her friend, she would have become mad.

11. Run fast or you will miss the bus.
Ans: If you run fast, you will not miss the bus.

12. I carry the luggage. The whole world will laugh at me.
Ans: If I carry the luggage, the whole world will laugh at me.

13. I am not a bird. I cannot fly.
Ans: If I were a bird, I could fly.

14. You want to succeed. You should work hard.
Ans: If you want to succeed, you should work hard.

15. The mobile did not ring. I did not hear the ring.
Ans: If the mobile had rung, I could have heard the ring.

16. Call me. I will help you.
Ans: If you call me, I will help you.

17. I shall fasten the front door. Get your coat off.
Ans: I shall fasten the door if you get your coat off.

18. Raju did not have money. He could not buy toys.
Ans: If Raju had money, he could have bought toys.

19. Keep phosphorous in air. It catches fire.
Ans: If you keep phosphorous in air, it catches fire.

20. The driver did not drive carefully, the driver did not stop the accident.
Ans: If the driver had driven carefully, he would have stopped the accident.

21. He did not invite me. Therefore, I did not attend the party.
Ans: If he had invited me, I would have attended the party.

22. you did not eat. You did not get energy.
Ans: If you had eaten, you would have got energy.


23. Take medicine. You can get well.
Ans: If you take medicine, you can get well.

24. This little distance has tired you. Take rest.
Ans: If this little distance has tired you, take rest.

25. Give me your book. Then I will give you my book.
Ans: If you give me your book, I will give you my book.

Also Read

2 comments:

  1. In sổ lịch giá rẻ tại Hà Nội, in sổ lịch đẹp tại 2IDEA là một lợi thế, với kinh nghiệm nhiều năm trong lĩnh vực thiết kế, in ấn và quảng cáo chúng tôi đã cung cấp, sản xuất rất nhiều các sản phẩm, dịch vụ về in ấn chất lượng cho các doanh nghiệp và nhận được những phản hồi, đánh giá chất lượng tốt. In sổ tay quảng cáo, sổ lịch, sổ ghi chép là một trong những thế mạnh của 2IDEA.

    Hotline: 024.3512.2882 - 098 357 1900

    ReplyDelete
  2. Check the school of interest for accreditation, tuition costs and length of programming. In some cases, a number of alternative medicine schools do provide natural health programs both days and evenings; and may even offer home-study courses and continuing education classes. dairy queen diabetic ice cream

    ReplyDelete

Popular Posts

Recent Posts

Related Articles